« logo-image

Behöver nytt skal till mobilen

i stallet

Jag tillbringar ju rätt så mycket tid i stallet. Jag har har alltid med mig telefonen där och även när jag rider ut. Det är bra att ha det, fall det inträffar något och man måste ringa efter hjälp eller så. Vad jag har märkt dock är att telefonen måste skyddas lite bättre. Den blir ju rätt utsatt i den miljön jag är i. Så jag har kikat på en sida, som heter Skalsidan. De har en massa mobilfodral och mobilskal. Jag vet inte om jag ska ha ett skal, eller om jag ska satsa på ett mobilfodral. Det är ju rätt smidigt att ha ett fodral, med fack för kort. Då kan man även få med sig andra saker man behöver.

Skönt att det är vår på gång

Det är så skönt att våren är på gång. Märker det nu när jag rider ut med hästen, att det börjar hända grejer. Snart så kommer alla blad på träden, redan sett knoppar. Har även sett humlor, fjärilar med mera och fåglarna kvittrar så härligt. Det är så mycket trevligare att rida ut när det är vackert väder, även om snö kan ha sin charm med, så sett. 

Fira påsk

Till helgen är det ju påskafton, så det blir att fira påsk med familjen. Har faktiskt pyntat med fjädrar och annat i stallet med, för att göra det lite roligare. Ska ta en lång tur på påskafton med hästen först, senare blir det god mat och påskägg!

18 Apr 2019