« logo-image

Aldrig mera rakhyvel

Sedan jag var 14 år har rakhyveln varit en ständig följeslagare i duschen. Mer tid har gåt åt till att raka ben, armhålor och intima kroppsdelar än vad som gått åt till att tvätta kroppen. Det är ett hett diskussionsämne i sig såklart, det här med hårborttagning, men sanningen är att väldigt få av oss tjejer orkar låta bli. Är man hårig på benen och under armarna så blir man bemött annorlunda och det är långt ifrån alla som orkar med den striden på daglig basis. Så man rakar, och rakar, och rakar.

Hur klarar folk av att vaxa?

Jag testade vaxning en gång, men det var en katastrof - fy för satan vad ont det gjorde! Hur klarar folk av att utsätta sig för det där - var TREDJE vecka! Det bortgår mitt förstånd. Verkligheten har kantats av irriterad hud, inåtväxande hårstrån, sylvass stubb i tid och otid och en massa, massa tid som gått åt till raking. 

Permanent hårborttagning

Så fick jag höra talas om permanent hårborttagning. En väninna till mig hade gått och genomgått permanent hårborttagning i Stockholm och hon var sjukt nöjd. Aldrig mera rakhyvel - kan det vara möjligt? Jag har nu själv påbörjat behandlingen, för den kräver upprepade besök, och än så länge är jag förvånad över de goda resultaten. Andelen hår har minskat drastiskt och färre blir de för varje gång. Tänk den dagen då jag kan slopa rakhyveln helt - vilken lycka!

Testa Leilas för permanent hårborttagning i Stockholm!

14 Oct 2016