« logo-image

Bjuden på bröllop!

Jag har blivit bjuden på decemberbröllop! Det är en av mina allra bästa vänner, som ska ha bröllop i Skåne. Det innebär ju att man får åka en bit, och stanna över, men det är ju det värt. Att gifta sig i december är kanske inte lika vanligt som att gifta sig på sommaren. Men ett vinterbröllop kan ju bli så fint. Detta bröllop i Skåne ska ske på ett ställe, som verkar väldigt vackert. Kika på https://www.xn--brllopskne-85a1r.se/, så ser ni vad det är för ställe. Där går det att boka in salar, men även använda sig av utomhusmiljön. Dock är det ju nu ett decemberbröllop, så anar att det ska vara inomhus.

Ser fram emot bröllopet

Bröllop överlag är något jag tycker är fint. Jag har dock inte haft möjligheten att gå på så många. Men nu är det ju dags. Jag kommer även vara med som tärna om man säger, och det ser jag verkligen fram emot. Den klänningen som de valt åt mig är bara så vacker! Men brudparet kommer ju så klart vara vackrast!

Snart dags att packa

Det är nog snart dags att börja packa väskan, för att åka ner till Skåne. Vi kommer att samåka med bilar, så man kan ju packa den stora väskan. Det hade vart värre om man skulle ta tåget, då skulle man ju få släpa den. Vi kommer även att stanna kvar ett par dagar efter bröllopet, samt att vi kommer ner två dagar före. Så det kommer bli flera dagar med fantastiskt umgänge och en massa roligheter!

6 Dec 2017