« logo-image

En häst av stål

Ett perfekt sätt att ta sig till stallet, det är att cykla! Jag gillar friheten med det, och har ofta cyklat till stallet genom åren. Nu har jag dock ingen cykel längre, men, jag har planer på att köpa mig en ny. Jag har kikat runt lite efter den perfekta cykeln och hittade en som lustigt nog kallas för Stålhästen. Det är en elcykel, och jag tror att Stålhästen elcyklar är ett märke. Men det vore ju en cykel som skulle passa bra för cykelturer till stallet. 

Smart cykel med el

Jag har aldrig haft en elcykel, men såg att det fanns en Stålhästen Prima, som ser ut att vara en cykel som passar mig. Det är en damcykel, med lite retrokänsla. Det vore kul att köpa en Stålhästen Prima, för då påminner den om den cykeln jag hade när jag var yngre, fast denna har då ett batteri! Fördelen med en elcykel är ju att man kan koppla på det där batteriet har jag fattat det som. Det ger en extra fart i uppförsbackar och i motvind. Är ju en del uppför till stallet så det skulle ju vara perfekt med en sån!

Kanske ska köpa mig en!

Jag tror nog att jag ska köpa mig en elcykel av märket Stålhästen. Såg att man kan testa den först om man vill, så det kanske är en god idé. Då märker jag ju om det är en cykel som jag trivs med att cykla på.

22 May 2018