« logo-image

Hur du på ett enkelt sätt får ett vackert leende

För många är det stört omöjligt att le med öppen mun. Detta eftersom de skäms över sneda tänder eller liknande. Ofta så korrigeras tänder när man är barn eller ungdom, men det är inte alltid det har kunnat göras. En annan orsak kan vara att man har fått sneda tänder ju äldre man har blivit. Vad man som vuxen kan göra åt saker är att skaffa en osynlig tandställning från SMAJLA. En osynlig tandställning kallas även för Incognito™ på fackspråk. Läs mer om hur denna sortens tandställning fick sitt genombrott på Mynewsdesk.com.

SMAJLA erbjuder mer än bara osynlig tandställning

Om du besöker smajla.se så kan du läsa mer om osynlig tandställning, men även om vad de mer kan erbjuda just dig. Bland annat så har de tandläkarvård av olika slag. Allt från en standardkonsultation till blekning av tänder. Du kan även komma till en tandhygienist om du har behov av detta.

Boka tid hos SMAJLA

Det spelar ingen roll vad du behöver för tandvård. Om du vill ha en osynlig tandställning eller bara vanlig tandläkarvård. Vänd dig till SMAJLA så hjälper de dig. Ett tips för dig som vill få det där vackra leendet är att först använda en osynlig tandställning sedan bleka tänderna. Du kommer då att få ett leende som du trivs med och du kommer att våga att le med en öppen mun igen! Besök smajla.se nu för att boka in dig!

28 Jun 2016