« logo-image

Välja rätt frisör svårt

Tycker du som jag att det är svårt att hitta rätt frisör. Många är de gånger man har gått från frisörsalongen missnöjd och bestämt sig för att mössan är användbar för flera månader, tills håret har vuxit ut igen. Det är svårt att välja rätt. Antingen klipper de för lite eller för mycket, eller använder färgning som har försvunnit efter tio tvättar. Dit går man ju inte tillbaka. Man vill ju faktiskt bli nöjd när man nu betalar flera hundra, eller tusenlappar för att bli nöjd med håret. Eller? Det är väl inte bara jag som vill det?

Här kan du kolla recensioner

Det finns en användbar site på nätet där du kan kolla frisörer i Göteborg och välja dem med bäst betyg på nätet. Det finns samma motsvarighet för frisörer i Malmö. Bra, eller hur? Då har man lite mer att gå på, än att bara chansa att det är frisör som lyssnar och gör som man ber dem göra. Ibland har man känt sig lurad av deras löften om att göra håret snyggt och sedan märker man att de inte höll vad de lovade. Man vill ju inte chansa när det kommer till håret.

Inne med "balayage"

har du kollat in den heta färgen "balayage"? en blandning av ombre och sombre, där man får en tydligare "målning" på håret, inte särskilt kontrastrik med färgade toppar. Det blir mer som hela "penseldrag" på håret. Det kan man ju ha oberoende längden på håret. Det är så snyggt och ger mer liv åt håret än de skarpa kontrasterna mellan håret i närmast roten och topparna. För blonda tjejer, som jag kan man ha allt från smultronslingor, till askgrått. Man kan även ha "nude blond" som ör en mix av kalla och varma färger, eller "nötblond" färg, tänk valnötsfärg i slingorna. Så snyggt!

21 Aug 2017